Porckopás? Térdfájás? Ismerje meg a megújuló ízületek receptjét!

A mozgás szabadsága Önnek is jár! Tegye próbára a Cartinorm® termékcsaládot!

Ízület-izom-csonttápláló komplex, 7 hatóanyag együttes erejével a korlátok nélküli mozgásért.

Az egészséges ízületek, csontozat és izomfunkció fenntartásáért, különösen ajánlott túlsúllyal küzdők, sportolók, folyamatosan álló vagy nehéz fizikai munkát végzők, illetve időskorúak számára.

Ízületeink a megfelelő működésükhöz különféle tápanyagokat igényelnek, azonban fokozott terhelés esetén a megfelelő tápanyagokra még nagyobb szükség van. Az ízületi fájdalom jelentkezésekor legtöbben fájdalomcsillapítóhoz nyúlunk, míg a fájdalomcsillapítók tüneti kezelésként használhatók elsősorban, addig a Cartinorm+D3 étrend-kiegészítőként a szükséges tápanyagokkal látja el az érintett szöveteket.

A Cartinorm®+D3 filmtabletta 3 legfontosabb összetevője (glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, D3-vitamin) mellett olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek teljessé teszik az ízületek, a csontok és izmaink táplálását. A króm, a kalcium, a mangán és a C-vitamin együttese ezt a célt szolgálja.

MEGRENDELEM
Tovább olvasom…

A CARTINORM® injekció család, kizárólag orvosi alkalmazásra szánt, hialuronsavat tartalmazó orvostechnikai eszközök. Ízületi résbe adandó, viszkoelasztikus egy adagos injekciókból áll, melyek az ízületi folyadék minőségének javítására, az ízületi felszín kenésére szolgálnak. Alkalmazásukkal javulnak a folyadék lökés-, rázkódáselnyelő tulajdonságai és csökken az ízületekre háruló mechanikai terhelés.

MEGRENDELEM
Tovább olvasom…

Cartindex, a térdízület tesztje

A Cartindex a térdízület porckopását számszerűsítő érték, amely egyszerre ad képet orvos és páciense számára az aktuális állapotról

Kitöltöm a Cartindex tesztet